Кваліфікація офіціант III розряду
22.06.2020р
1. Ресторан – це…?
Бар – це..?
Фіто- бар –це бар …?
Пивний бар (паб) – це?
Підприємства ресторанного господарства (ресторани і бари) поділяються на:
Додаткові послуги відвідувачам (чистка взуття, термінова чистка плям) надаються:
Місцем відпочинку і очікування відвідувачів, зустрічі гостей є:
До підсобних приміщень закладу ресторанного господарства відносяться:
Мийна столового посуду -це приміщення, яке має зв'язок між:
Сервізна – це?
Банкетна зала ресторану призначена…?
Круглі столи в торговому залі краще розміщувати..?
Відстань між окремими столами в торговельній залі не менше ніж:
Ширина основного проходу у залі ресторану становить приблизно?
Фуршетні столи мають висоту і ширину?
Розмір банкетних столів для організації банкету-прийому за столом:
Підсобні столики використовують для:
Для вишуканих форм складання серветок використовують столові серветки розміром:
До столової білизни належать:
Ручники використовують при…?
Прейскурант – це?
Меню з вільним вибором страв – це?
До столового прибору входять такі предмети:?
Закусочний прибор призначений для…?
Прибор для фруктів відрізняється від десертного?
Кокотницю використовують для подавання…?
Пиріжкову тарілку використовують для подавання:
Для подачі міцних і десертних вин, хересу, мускату, портвейну використовують:
При сервіруванні столу, на якій відстані від краю столу розміщують основну тарілку?
Декантування вин – це..?
Який спосіб подавання страв передбачає використання приставного столика?
При якому способі подавання офіціант самостійно перекладає страву гостю в тарілку, не ставлячи її на стіл?
Фірмові страви – це…?
Температура подавання перших страв?
Температура подавання червоного вина?
Каву по-східному варять і подають:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома