Кондитерські вироби

Додано: 6 лютого
Предмет: Трудове навчання, 8 клас
11 запитань
Запитання 1

Кондитерські вироби - це... 

варіанти відповідей

харчові вироби, головною відмінною властивістю яких є солодкий смак.

вироби з бездріжджового (прісного) тіста (найчастiше з пшеничного борошна з водою).

група різноманітних, переважно здобних виробів з високим вмістом цукру, жиру і яєць

висококалорійні та легкі у засвоюванні харчові продукти із великим вмістом цукру, чи фруктози

Запитання 2

Тісто поділяється на:

(оберіть декілька варіантів)

варіанти відповідей

дріжджове

прісне

листкове

заварне

бутербродне

не здобне

пісочне

бісквітне

Запитання 3

Які вироби відносять до борошняних?

(оберіть декілька варіантів)

варіанти відповідей

Печиво, пряники, вафлі

Галети, торти та тістечка

Карамель

Кекси, рулети та ромові баби

Шоколад та какао-порошок

Запитання 4

Тісто - це ...

варіанти відповідей

десертна страва, яку готують з протертих фруктів та ягід, збитих у піноподібну масу.

 паста різної густоти, що отримується з борошна шляхом перемішування її з невеликою кількістю води та (інколи) жирів та інших речовин

паста що отримується з крупи шляхом перемішування її з водою та жирів.

кулінарний напівфабрикат, що являє собою суміш борошна (перемелених сухих плодів зернових або бобових культур) з водою, дріжджами, опарою чи закваскою та додатковою сировиною.

Запитання 5

Поверхня випечених виробів повинна бути 

варіанти відповідей

шоколадного кольору без відтінка

світлого кольору із золотавим відтінком

світло-коричневого кольору із золотавим відтінком

Запитання 6

Кондитерські вироби — це...

(оберіть декілька варіантів)

варіанти відповідей

бургер, шашлики, лазанья, каші

джем, вафлі, цукерки

желе, мармелад, грильяж

печінковий торт, печеня, канапе

омлет, фрикаделі, голубці

зефір, крем, торт,

морозиво, шоколад, профітролі

Запитання 7

При систематичному споживанні кондитерських виробів зазвичай виникають такі проблеми:

(оберіть декілька варіантів)


варіанти відповідей

карієс, надмірна вага

проблемна шкіра, залежність від вживання кондитерських виробів.

проблем немає

швидше забруднюється волосся

Запитання 8

Кондитерські вироби з протертих і зварених з цукром фруктів або з додаванням збитого яєчного білка - це

варіанти відповідей

Зефір, пастила

Цукерки, ірис, карамель, льодяники

Меренги і безе

Варення, джем, повидло, мармелад, конфітюр


Запитання 9

Сухе печення особливого виду, що готується з рідкого тіста, складається з тонких шарів, промазані начинкою - це...


варіанти відповідей

Марципан

Печиво

Вафлі

Пряники

Запитання 10

Помадка - це

варіанти відповідей

Кондитерський виріб з розтертих бобів какао c додаванням інших інгредієнтів.

Святкові десерти з бісквітного, заварного, листкового, пісочного тіста з кремом і цукатами, як правило, з гарною обробкою.

Охолоджене повітряне блюдо, приготовлене шляхом збивання фруктового пюре з цукром і яєчним білком.

М'яка ароматна маса з фруктів або вершків консистенції густої сметани

Запитання 11

Основними продуктами для приготування солодощів служать:


варіанти відповідей

тісто

молокопродукти

цукор

мед або фруктоза

кава або чай

овочі

желатин

сухофрукти

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест