Контрольна робота "Товарознавство продовольчих товарів"

Додано: 19 грудня 2021
Предмет: , 11 клас
Тест виконано: 61 раз
8 запитань
Запитання 1

1. Як класифікується хліб згідно призначення?

варіанти відповідей

1. Формовий

2. Для дієтичного харчування

3. Житній

Запитання 2

2. Які крупи полірують при виробництві?

варіанти відповідей

1.  Гречку

2.  Рис

3. Ячмінну крупу

Запитання 3

3. Які крупи зберігаються менш тривалий термін

варіанти відповідей

1.  Манна

2.  Горох

3.  Пшоно


Запитання 4

4.  Що є сировиною для виробництва крохмалю?


варіанти відповідей

1. картопля

2. буряк

3. пшениця

Запитання 5

5. Назвіть товарні сорти житнього борошна


варіанти відповідей

1. Сіяне

2. Обдирне

3. Оббивне

4. Всі варіанти відповідей вірні

Запитання 6

6. На які сорти поділяється варення залежно від якості

варіанти відповідей

1. Екстра, вищий

2. Екстра, вищий, перший

3. Вищий, перший, другий

Запитання 7

7. З яких частин складається драже


варіанти відповідей

1. корпусу, оболонки (накатки)

2. Твердої, напівтвердої, тягучої

3. корпусу та начинки

Запитання 8

8. При виробництві яких цукеркових мас використовують необсмажені горіхи?

варіанти відповідей

1. Грильяжної

2. Праліне

3. Марципанових

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест