Основна складова частина круп:
Визначте вид рису: зерно ціле, довгасте, поверхня
гладенька, без борошнистого нальоту, блискуча:
Який вид круп називають проділ:
Яка з цих круп належить до манної марки М:
Для приготування в’язких каш використовують манну
крупу:
Полтавська крупа №1 має:
Крупу Артек одержують після подрібнення:
Назвіть крупу, яка містить багато слизистих речовин:
Чому пшоно перед варінням обшпарюють:
Яку з круп рекомендують замочувати перед варінням:
Яку з круп використовують в дієтичному харчуванні:
Назвіть крупу каші з якої будуть твердими та матимуть
специфічний присмак:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома