1. Перед тепловою обробкою бобові замочують
2. Перлову крупу виготовляють із зерен
3. Яку із вказаних круп не промивають?
4. Гарнір з макаронів використовують до
5. При замочуванні маса бобових збільшується
6. Яка найбільш поживна частина зерна?
7. Яку крупу ошпарюють окропом?
8. Яка повинна бути температура при замочуванні бобових?
9. Привар - це
10. Вкажіть, яку кашу варять зливним способом
11. Привар макаронів, зварених незливним способом становить
12. Коли солять бобові?
13. Для розсипчастої гречаної каші співвідношення крупи і води становить:
14. Для варіння макаронних виробів зливним способом на 1 кг макаронів беруть
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома