Страви з мяса

Додано: 26 жовтня 2020
Предмет: Технології
Тест виконано: 135 разів
10 запитань
Запитання 1

Розміри бефстроганів

варіанти відповідей

товщина 0,5 см., вага 2-3 гр.

товщина 1 см., вага 7 гр.

товщина 0,5 см., вага 10-15 гр.

Запитання 2

Нарізають шматки з бокової і зовнішньої частини задньої ноги товщиною 1,5 – 2 см. .відбивають і нарізають на брусочки вагою 10-15 г. кожний

варіанти відповідей

бефстроганов

азу

піджарка

гуляш

Запитання 3

М’ясо при повільному способі розморожування розморожують до температури в товщі м’яса


варіанти відповідей

–1-0 0 С.

0-10 С.

0-30 С.

1-30 С

Запитання 4

По способу приготування розрізняють н/ф

варіанти відповідей


паніровані

січені

дрібношматкові

великошматкові

Запитання 5

Н/ф округло-приплюснутої форми, панірований, завтовшки 2 см, діаметром 5-6 см.

варіанти відповідей

Котлети

Тюфтельки

Биточки

Біфштекс

Запитання 6

Котлети відбивні нарізають з 

варіанти відповідей

ниркової частини корейки

корейки з реберної кісточкою.

окосту разом з стегновою кісткою.

Запитання 7

Щоб порційні шматки не деформувались, мали гарний вигляд їх нарізають

варіанти відповідей

поперек волокон

вздовж волокон

Запитання 8

Порційні н/ф з корейки завтовшки 1,5-2 см., відбивають, підрізають сухожилки, овально-продовгуватої форми

варіанти відповідей

Антрекот

Шніцель

Ескалоп

Котлета натуральна

Запитання 9

Н/ф в котлетну масу якого кладуть пасеровану цибулю

варіанти відповідей

Люля-кебаб

Тюфтельки

Зрази січені

Рулет

Запитання 10

М’ясо шпигують 

варіанти відповідей

вдовж волокон

поперек волокон

під кутом 450

під кутом 900

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест