Розміри бефстроганів
Нарізають шматки з бокової і зовнішньої частини задньої ноги товщиною 1,5 – 2 см. .відбивають і нарізають на брусочки вагою 10-15 г. кожний
М’ясо при повільному способі розморожування розморожують до температури в товщі м’яса
По способу приготування розрізняють н/ф
Н/ф округло-приплюснутої форми, панірований, завтовшки 2 см, діаметром 5-6 см.
Котлети відбивні нарізають з
Щоб порційні шматки не деформувались, мали гарний вигляд їх нарізають
Порційні н/ф з корейки завтовшки 1,5-2 см., відбивають, підрізають сухожилки, овально-продовгуватої форми
Н/ф в котлетну масу якого кладуть пасеровану цибулю
М’ясо шпигують
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома