Крупи, бобові та макаронні вироби

Додано: 21 квітня 2023
Предмет: Трудове навчання, 7 клас
Тест виконано: 320 разів
11 запитань
Запитання 1

Що входить до спецодягу кухаря:

варіанти відповідей

Купальник

Фартук

Сарафан

Капці

Кухарський ковпак

Запитання 2

В якому цеху готують страви з круп та макаронних виробів

варіанти відповідей

в овочевому цеху

в гарячому цеху

в холодному цеху

Запитання 3

Перед тепловою обробкою крупи і бобові замочують у

варіанти відповідей

теплій воді

холодній воді

гарячій воді

Запитання 4

Яку з варених круп не промивають:

варіанти відповідей

Манну

Перлову

Пшоно

Запитання 5

Гарнір з макаронів використовують до

варіанти відповідей

Морепродуктів

М'яса

Птиці

Свинини

Запитання 6

Для приготування розсипчастої каші співвідношення крупи і води становить:

варіанти відповідей

1:1

1:2

1:4

Запитання 7

Привар - це

варіанти відповідей

випаровування рідини із страви

чітко виражений смак страви

збільшення каші в об'ємі та масі

Запитання 8

Для варіння макаронних виробів зливним способом на 1 кг макаронів беруть

варіанти відповідей

2-3 л. води

5-6 л. води

3-4 л. води

Запитання 9

Оберіть фото макаронних виробів

варіанти відповідей
Запитання 10

Оберіть фото з видами круп

варіанти відповідей
Запитання 11

Оберіть фото на яких зображенно бобові культури

варіанти відповідей

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест