При тривалому варінні бульйонів з жирами відбувається....
Які способи застосовують при нарізанні овочів?
Послідовність виконання технологічних операцій обробки овочів складається:
Комбінування різних овочів в комбінованих гарнірах дає змогу....
Норма гарніру на порцію становить...
Правила підготовки яєць
Назвіть прийоми, які використовуються при приготуванні напівфабрикатів з риби?
В яких умовах зберігається заморожена риба ?
До складу м'яса входять такі основні тканини:
Вкажіть, завдяки чому відбувається такий рух картоплі
при обчищенні в картоплеочисній машині МОК-250
Які з перерахованих приміщень закладів ресторанного господарства відповідають до підсобних
Головна функція вуглеводів при харчуванні
На добу людині потрібно води…
Карбування - це.......
Овочеву пасеровку готують так:
Закінчіть фразу:
Органолептичний метод визначення якості продуктів – це...
Заправляють суп-пюре, щоб він набув ніжної консистенції
Який овоч не входить до складу овочевого рагу?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома