Що додають у фарш для приготування голубців овочевих
Чому паніровка на рибі смаженій у фритюрі відстає
В чому панірують котлети картопляні
Яку рибу переважно використовують для тушкування
Які дефекти може викликати нагрівання заправленого супу-пюре
Що додають у відварену протерту картоплю для приготування пальчиків картопляних
Яке тісто використовують для приготування піци
Перець перед фаршируванням слід
Сир якої жирності використовують для сирників
З якими продуктами готують сирники
Як додають яйця в пудинг
В яких випадках при приготуванні запіканки з сиру додають манну кашу, а не крупу
Як підготувати моркву для приготування сирників
Порційний шматок риби деформувався при смаженні, вкажіть причину
Чому при приготуванні крокетів картопляних картопляну масу охолоджують
Як визначити готовність сирної запіканки
Для приготування макаронника макарони варять:
Коли тісто готують опарним способом (дві відповіді)
Чим відрізняється тісто для оладок від тіста для млинців
Скільки рідини потрібно взяти для приготування опари
Холодні супи готують на
Омлет готують з суміші
Приготування компоту із малини, суниці, ожини
Чому під час теплової обробки печінка стала твердою
Особливість відпуску битків українських
ЧОМУ ПРІСНЕ ЗДОБНЕ ТІСТО НЕ МОЖНА ДОВГО МІСИТИ
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома