Якщо свіжа капуста має гіркуватий смак, її перед використанням:
Для білої борошняної пасеровки борошно пасерують до:
До якої температури охолоджують картопляну масу перед введенням яєць?
Як укладають підготовлені порційні шматки риби в казани для варіння?
За якими ознаками визначають готовність виробів з котлетної маси?
М'ясо нарізане дрібними шматками солять:
Щоб під час теплової обробки білки сиру не ущільнились, його:
Для відкритих бутербродів хліб нарізають скибочками завтовшки:
Крохмаль розводять у:
Биточки по-селянськи тушкуються з додаванням:
Для приготування птиці відварної необхідно птицю залити:
Для підготовки крохмалю для киселю необхідно його розвести в:
Як розморожують рибу з хрящовим скелетом?
Які продукти входять до складу салату м’ясного?
Чому під час теплової обробки печінка стала твердою?
Тісто для локшини замісили дуже м’яке. Як можна виправити цю ситуацію?
Яка особливість відпуску битків українських:
Як запобігти відставанню паніровки під час смаження порційних шматків осетрової риби?
При варінні бульйону піна опустилась на дно, ваші дії?
При варінні борщ втратив малиново-червоний колір, ваші дії?
Що потрібно зробити, щоб перлова крупа швидше дійшла до готовності?
Якщо тушка птиці при смаженні у жаровій шафі дуже підрум’янилась, а в середині ще не готова, ваші дії?
З сирокопченої ковбаси важко зняти оболонку, ваші дії?
При нарізуванні м’який сир деформується, ваші дії?
Фруктоза належить до:
З якої частини туші нарізають котлети натуральні із свинини?
При приготуванні паштету свинячу печінку необхідно бланшувати для:
Як попередити при приготуванні вінегрету забарвлювання буряком овочів?
Які продукти використовують для заправлення ікри баклажанної?
Яку начинку використовують для приготування рулету «Полтавського» ?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома