Бутерброди поділяються на групи:
Як попередити при приготуванні вінігрету забарвлювання буряком овочів?
Для смаження риби у фритюрі використовують:
Мета заправки птиці:
Які частини м'яса використовують, щоб приготувати порційні напівфабрикати з яловичини для смаження?
Вкажіть вид і частини м'яса для приготування "Шашлику по-карські"
Борщ полтавський з галушками, перед подачею заправляють:
Для надання розсольникам гострого смаку використовують:
Супи пюреподібні для заправлення льєзоном охолоджують до:
Що необхідно зробити, щоб запобігти відставанню паніровки під час смаження порційних панірованих шматків осетрової риби?
При приготуванні гуляша додають:
Биточки по-селянські готують:
Для приготування птиці відварної необхідно птицю залити:
Вкажіть основу для приготування соусу маринаду:
Вкажіть причину відмаслювання соусу майонезу:
Яка послідовність приготування дерунів:
Вкажіть причину розрідження лінивих вареників при тепловій обробці:
Як визначити готовність сирної запіканки:
Для приготування макаронника макарони варять:
Для приготування яблук в тісті смажених необхідно:
Щоб поліпшити аромат і смак напою сирі зерна кави неохідно:
Коли тісто готують опарним способом?
Яку товщину нарізання можна встановлювати в машинах для нарізання гастрономічних продуктів (слайсерах)?
В електричних грилях продукт обробляється:
Джерелом зараження при стафілококовій інфекції є:
Фруктоза належить до:
Кокотниця використовується в закладах ресторанного господарства:
До організаційних протипожежних заходів належить:
Діелектричні килимки повинні бути:
Види облікових вимірників, в яких ведеться розрахунок калькуляційної карти:
Місцем відпочинку і очікування відвідувачів, зустрічі гостей є:
У торговельному залі ресторану на кожне посадкове місце повинно бути тарілок пиріжкових:
В меню фірмові страви повинні бути включені:
Стандартний розмір закусочної тарілки:
Для подавання міцних і десертних вин використовують:
Ренвейну чарку (Бокал Савінйон) ставимо на стіл при замовленні:
Горілчана чарка має об'єм:
Ніж-виделка серповиної форми і зубцями на кінці призначений для нарізання і розкладання:
Рибні прибори використовуються для споживання:
Варіанти розміщення пиріжкової тарілки по відношенню до мілкої столової або закусочної тарілки:
При сервіруванні столу до вечері мілкими столовими та закусочними тарілками, закусочну тарілку ставимо:
При розкладанні ножів на столі під час сервірування рухаємося:
Як наповнюють келихи шампанським?
Предмети, які впали під час їжі гостей:
Назвати посуд, що використовується для мінімальної сервіровки столу до сніданку:
Холодна закуска приготовлена з інгредієнтів таких як: зелень салату, цибуля, болгарський перець, помідори, огірки, сир "Фета", маслини, базилік, салатна заправка
Яка хвороба виникає при споживанні молока або м'яса хворих тварин?
Яке значення для організму людини вітаміну С?
Які технологічні операції виконують в блендерах?
Головною причиною знепритомнення є:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома