Кулінарні вироби поділяють на шість груп:
Солодкі страви (десерти) за температурою подачі бувають холодні та гарячі.
Укажіть температуру подачі холодних десертів:
Солодкі страви (десерти) за температурою подачі поділяють на гарячі та холодні. Укажіть температуру подачі гарячих десертів:
Тарталетки - це кошики з тіста, які наповнюють різноманітними начинками, як солодкими, так і несолодкими. З якого тіста виготовляють класичні тарталетки:
Пісочне тісто - це розсипчасте тісто, в якому масла повинно бути
Воловани - це невеличкі стаканчики з різними начинками, виготовлені з
Як і багато інших відомих закусок, волован також має свою красиву історію. Його винахідником вважається один з перших кухарів, так званої, високої кухні Марі-Антуан Карем. Одна з легенд говорить про те, що коли в процесі приготування волованів, вони з плоских перетворювалися в невеликі башточки, помічник відомого майстра кулінарії вигукнув:
Профітролі назвали так, тому що з відносно невеликої кількості продуктів можна зробити дійсно смачне і виграшне блюдо. Що означає «профітроль» ( profiterole) в перекладі з французької ?
Цей французький десерт називається...
До бездріжджового тіста відносять:
Розпушувальна дія дріжджів ґрунтується на тому, що в процесі їхньої життєдіяльності в тісті відбувається спиртове бродіння: цукри розщеплюються на спирт та...
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома