Яка вимога під час роботи з гарячою рідиною та гарячим посудом помилкова?
Обери правильні вимоги безпеки під час приготування їжі:
Як називається яєчна страва, зварена "в мішечок" без шкарлупи?
Який із способів теплової обробки страви з яєць зайвий:
Що треба додавати в воду під час варіння, щоб запобігти витіканню яйця?
Якої консистенції варене яйце, представлене на фотографії?
Вимоги до якості смажених яєць. Оберіть вірні варіанти.
Який спосіб приготування страви з яйця представлений на фотографії?
Чи можна посипати сіллю жовток?
Виберіть із запропонованих продуктів ті, які необхідні для приготування яєчні з салом.
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома