Кулінарний інвентар, посуд та обладнання

Додано: 23 квітня
Предмет: Технології, 5 клас
6 запитань
Запитання 1

Вставте пропущене слово в реченні:

Щоб подати готові страви, використовують ____________ посуд (тарілки закусочні, пиріжкові, десертні, глибокі, мілкі) і чайний, столові прибори (ножі, виделки, ложки).


варіанти відповідей

столовий

кухонний

Запитання 2

Визначте, який це посуд:

каструлі, сковорідки, сотейниці, чайники

варіанти відповідей

чайний

столовий

кухонний

Запитання 3

Визначте, який це посуд:

чашки, блюдечка, цукерниця, чайничок-заварник


варіанти відповідей

столовий

чайний

кухонний

Запитання 4

Який перелік можна назвати "пристосування"?

варіанти відповідей

каструлі, сковорідки, сотейниці, чайники

ложка, виделка, ножі, лопатки, ухват

сирорізка, яйцерізка, друшляк, збивалка для яєць, обробні дошки для нарізування, тертки, м’ясорубки

Запитання 5

  Яким приладдям ми можемо просіяти борошно?


варіанти відповідей

дуршлаг

сито

тарілка

Запитання 6

 Чим перемелюємо м'ясо?


варіанти відповідей

кавомолка

м’ясорубка

яйцерізка

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест