ЛПР №7 Устаткування для варіння їжі.

Додано: 10 травня 2022
Предмет:
Тест виконано: 140 разів
8 запитань
Запитання 1

1.    Під час варіння продукти:

варіанти відповідей

варяться, тушкуються;

доводяться до готовності і змінюють смакові властивості;

нагріваються у водяному середовищі або атмосфері водяної пари.

Запитання 2

2.    Варіння продуктів у власному соку або невеликій кількості рідини виконують:

варіанти відповідей

в автоклавах;

на сковородах;

на плитах.

Запитання 3

3.    Як поширюється тепло:

варіанти відповідей

теплопровідністю, конвекцією, випромінюванням;

електричним, паровим, газовим нагрівання;

зіткнення і випромінювання.

Запитання 4

4.    Джерелом тепла у теплових апаратах може бути::

варіанти відповідей

газ, електрична енергія;

паливо, електрична енергія, водяна пара;

тверде, рідке, газоподібне паливо.

Запитання 5

Теплове устаткування класифікують:


варіанти відповідей

джерелом тепла, механічним зіткненням, способом подавання;

джерелом тепла, способом обробки, термоконвекцією;

джерелом тепла, технологічним призначення, способом нагрівання.

Запитання 6

6.    Теплові апарати мають цифрову індексацію:

варіанти відповідей

рік випуску, потужність;

місткість, продуктивність;

продуктивність, потужність.

Запитання 7

7.    Теплообміном називається:

варіанти відповідей

перехід тепла від одного середовища до іншого, з нагрівання його всередині тіла;

перехід тепла від менш нагрітого до більш нагрітого з поглинання;

перехід тепла від більш нагрітого до менш нагрітого.

Запитання 8

Розшифровується КХЕ-60:

варіанти відповідей

котел харчоварильний електричний на 60 літрів;

котел харчоварильний економний на 60 літрів;

котел харчоварильний електромагнітний на 60 літрів.

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест