Доповни визначення: М'ясо-це сукупність…тканин
Від чого залежить харчова цінність м'ясної сировини?
Яку температуру має заморожене м'ясо?
Первинна обробка м'яса:
Який з перерахованих напівфабрикатів панірують у борошні?
Який напівфабрикат виготовляється з котлетної маси для запікання?
Який напівфабрикат має форму цеглинки?
Вкажіть, на які частини розбирають свинячу півтушу:
Вкажіть, в чому змочують продукт для кращого прикріплення до нього паніровки:
Вкажіть, на які частини розбирають яловичу напівтушу:
Вкажіть, чим відрізняється біла паніровка від червоної:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома