1. Для чого призначений регулювальний механізм?
1. Які деталі в машинах для нарізання гастрономічних продуктів під час роботи є рухомими?
1. Який рух здійснює ніж ?
1. Якими змінними завантажувальними лотками комплектується машина типу МРГ-300А ?
1. Яка частина машини закрита захисним кожухом ?
1. Зазор між якими деталями визначає товщину нарізання продуктів?
Яким чином необхідно перевіряти гостроту ножа?
1. Яку товщину шматочків рекомендовано для ковбас?
Який порядок загострення ножа в машинах?
Яку товщину нарізання можна встановлювати в машинах для нарізання хліба?
11. Яку товщину нарізання можна встановлювати в машинах для нарізання гастрономічних продуктів (слайсерах) ?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома