Машини для нарізання хліба та гастрономічних продуктів.

Додано: 22 березня 2021
Предмет:
Тест виконано: 447 разів
11 запитань
Запитання 1

1.   Для чого призначений регулювальний механізм?

 

 

варіанти відповідей

для регулювання товщини нарізання;

для зміни кута нарізання;

для зміни швидкості?

Запитання 2

1.  Які деталі в машинах для нарізання гастрономічних продуктів під час роботи є рухомими?



варіанти відповідей

ніж, лоток;

лоток, регулятор товщини нарізання;

опорний столик

Запитання 3

1.   Який рух здійснює ніж ?


варіанти відповідей

планетарний

обертальний

ніж нерухомий

Запитання 4

1.  Якими змінними завантажувальними лотками комплектується машина типу МРГ-300А ?

варіанти відповідей

двома (один для нарізання під кутом від 30 до 90° до осі, інший — під кутом 90°);

одним лотком під кутом 90°;

трьома (один — під кутом 90°, другий — 150°, третій — 45°)

Запитання 5

1.   Яка частина машини закрита захисним кожухом ?


варіанти відповідей

лоток;

опорний столик;

дисковий ніж.

Запитання 6

1.   Зазор між якими деталями визначає товщину нарізання продуктів?


варіанти відповідей

між опорним столиком і лотком;

між опорним столиком і кожухом;

між опорним столиком і дисковим ножем

Запитання 7

 Яким чином необхідно перевіряти гостроту ножа?

варіанти відповідей

методом пробного нарізання;

до леза ножа слід піднести натягнутий аркуш паперу: якщо ніж загостре­ний добре, то папір легко розріжеться;

на лезо ножа покласти аркуш паперу: якщо ніж загострений добре, то папір поріжеться.

Запитання 8

1.   Яку товщину шматочків рекомендовано для ковбас?


варіанти відповідей

ковбаса копчена — 2..З мм; ковбаса напівкопчена — 3..5 мм; рулет— 1..2мм

ковбаса копчена — 2..З мм; рулет — 3..5 мм; ковбаса напівкопчена — 3..5 мм

рулет — 3..5 мм; ковбаса напівкопчена — 2..3 мм; ковбаса копчена 1..2 мм

Запитання 9

Який порядок загострення ножа в машинах?



варіанти відповідей

при вимкнутій машині та ручному натисненні на кнопку А;

на ходу машини при ручному натисненні на кнопку А;

при вимкнутій машині зняти ніж спеціальним знімачем і загострити на спеціальному станку

Запитання 10

Яку товщину нарізання можна встановлювати в машинах для нарізання хліба?


варіанти відповідей

від 0 до 16 мм;

від 10 до 26 мм;

від 5 до 25 мм

Запитання 11

11.      Яку товщину нарізання можна встановлювати в машинах для нарізання гастрономічних продуктів (слайсерах) ?


варіанти відповідей

від 0 до 16 мм;

від 10 до 26 мм;

від 5 до 25 мм

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест