Машини та механізми для нарізання хліба та гастрономічих продуктів

Додано: 26 травня 2021
Предмет: Технології
12 запитань
Запитання 1

За типом автоматизації і механізації слайсери бувають:



варіанти відповідей

 ручні, напівавтоматичні  і автоматичні;

механічні та автоматичні;

автоматизовані та неавтоматизовані.

Запитання 2

На якому малюнку зображено автоматичний слайсер?

варіанти відповідей
Запитання 3

На якому малюнку зображено напівавтоматичний слайсер?

варіанти відповідей
Запитання 4

Робочим органом слайсера є

варіанти відповідей

Стрічковий ніж

Дисковий ніж

Серпоподібний ніж

Запитання 5

Диск для загостреня ножів....

варіанти відповідей
Запитання 6

Ніж для нарізування хліба....

варіанти відповідей
Запитання 7

Ніж для нарізання риби...

варіанти відповідей
Запитання 8

За спеціалізацією слайсери бувають...

варіанти відповідей

ручні, автоматичні

універсальні, спеціалізовані

універсальні, періодичні

Запитання 9

Які слайсери характерні наявністю тефлонового покриття?

варіанти відповідей

для нарізання хліба

для нарізання м'яса

для нарізання сиру

Запитання 10

На якому малюнку зображено слайсер рибний?

варіанти відповідей
Запитання 11

На якому малюнку зображено хлібонарізальна машина?

варіанти відповідей
Запитання 12

Залежно від положення каретки відносно ріжучої частини слайсери 

діляться на:



варіанти відповідей

вертикальні, горизонтальні

вертикальні, гравітаційні

пологі, горизонтальні

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест