Контрольний тест з устаткування підприємств харчування з професії "Кухар 4 розряду". Результат навчання з теми: "Машини та механізми для обробки м'яса та риби".
Універсальний привід ПМ-1,1 має такі зміні механізми:
Гнучкий вал РО -1М1 складається:
Для обробки м’яса та риби на ПРГ використовують:
Робочими органами м’ясорубки є:
Як підготувати м’ясо до розмелювання на м’ясорубці:
Робочими органами фаршмішалки є :
Регулювальна гайка у розмелювальному механізмі служить для:
Робочими органами механізму МЗП-ІІ-І є:
Що означають перші цифри після літер у м’ясорубки:
Машини для розпушування м’яса призначені:
Для проштовхування м’яса у камеру м’ясорубки служить:
МЗ-8-150 :
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома