Дубильні речовини:
Оптимальна температура для життєдіяльності дріжджів:
Борошно з сильною клейковиною надає дріжджовому тісту:
Тропічна рослина, яка має стручки завдовжки 15 - 25 см з характерним сильним ароматом:
Які речовини можуть використовуватися як антикристалізатор для приготування помади білої основної:
Якою повинна бути кількість клейковини у борошні для дріжджового тіста?
Вимоги до вершків, які використовують для приготування кремів:
Дріжджове тісто, що закінчило бродити має ознаки:
Назвіть вироби з дріжджового тіста, смажені у фритюрі:
Правила випікання багатопорційних дріжджових виробів:
Вимоги до якості розтягаїв:
Назвіть причини, чому поверхня дріжджових виробів розтріскана:
Назвіть причини, чому під час збивання масла для основного масляного крему виділилася волога:
Желе погано застигає, якщо:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома