Механічна кулінарна обробка м'яса, приготування напівфабрикатів

Додано: 20 жовтня 2020
Предмет:
Тест виконано: 42 рази
7 запитань
Запитання 1

Які ознаки доброякісності м'яса?

варіанти відповідей

м'ясо сірого кольору

м'ясо від рожевого до темночервоного кольору

при надавлювані ямка не вирівнюється

Запитання 2

Які частини туші яловичини тушкують?

варіанти відповідей

вирізка

бічнна та зовнішна частина

шийна частина

Запитання 3

Який з напівфабрикатів панірують?

варіанти відповідей

шніцель відбивний

філе

лангет

Запитання 4

З якої частини туші свинини нарізають котлети натуральні?

варіанти відповідей

грудинка

корейка

лопатка

Запитання 5

Для чого використовують маринування?

варіанти відповідей

для розм'якшення сполучної тканини

для покращення кольору

для видалення мікробів

Запитання 6

Який напівфабрикат виготовляється з котлетної маси?

варіанти відповідей

котлета натуральна

котлета

січеники по-полтавси

Запитання 7

Який напівфабрикат має форму цеглинки?

варіанти відповідей

зрази

рулет

шніцель

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест