Харчовий статус організму - це стан:
Об'єктивні показники, що визначають харчовий статус організму:
Об'єктивні показники, що визначають харчовий статус організму:
Об'єктивні показники, що визначають харчовий статус організму:
Одна з ознак, що дозволяє вивчити харчовий статус організованого
колективу:
Одна з ознак, що дозволяє вивчити харчовий статус організованого
колективу:
Одна з ознак, що дозволяє вивчити харчовий статус організованого
колективу:
Одна з категорій харчового статусу:
Одна з категорій харчового статусу:
Одна з категорій харчового статусу:
Одна з категорій харчового статусу:
Одна з категорій харчового статусу:
Найбільш інформативні об'єктивні показники харчового статусу:
Найбільш інформативні об'єктивні показники харчового статусу:
Суб'єктивні показники оцінки харчового статусу:
Суб'єктивні показники оцінки харчового статусу:
Захворювання людини, пов'язані з якісним (білковим) голодуванням:
Один з варіантів оцінки стану харчування за індексом Кетле:
Один з варіантів оцінки стану харчування за індексом Кетле:
Один з варіантів оцінки стану харчування за індексом Кетле:
Визначення нормальної маси тіла проводиться:
Для визначення стану харчування за індексом Кетле потрібно знати:
Для визначення нормальної маси тіла за допомогою номограми потрібно
знати:
Визначити максимально допустиму масу тіла можна за:
Для визначення максимально допустимої маси тіла потрібно знати:
Для визначення ідеальної маси тіла потрібно знати:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома