Сировина і основні стадії технологічного процесу виробництва хлібобулочних виробів поділяються на..
До основної сировини належить
Виробництво хлібобулочних виробів можна розділити на такі етапи:
Пресовані дріжджі це
У напівфабрикатах, що бродять, відбувається ...
Мікробіологічні процеси в тісті спостерігаються за допомогою..
Чому присутність диких дріжджів і мікроскопічних грибів у тісті небажане
Дріжджі викликають у тісті спиртове бродіння, а лактобактерії – молочнокисле
Підйомною силою називається
Рідкі дріжджі являють собою
Процес приготування рідких дріжджів включає цикли:
Мікроорганізми, які використовуються при приготуванні житнього тіста
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома