Види тіста. Вироби з тіста

Додано: 9 травня
Предмет: Технології, 11 клас
12 запитань
Запитання 1

Який вид розпушувача використовють під час приготування бісквітного тіста?

варіанти відповідей

механічний

біологічний

 хімічний

Запитання 2

Який вид розпушувача використовують під час приготування пісочного тіста?

варіанти відповідей

механічний

хімічний

біологічний

Запитання 3

Який з перелічених видів тіста не роззстоють?

варіанти відповідей

пісочне

 

 

 

 бісквітне

 прісне

 листкове

Запитання 4

Як правильно розстоюють пісочне тісто перед випіканням?


  

  

варіанти відповідей

виримують у холодильнику 30-60 хвилин

витрумують у теплому місці 1,5-2 години

 не розстоюють

Запитання 5

Скільки часу роззстоють бісквітне тісто перед випіканням?

варіанти відповідей

випікають одразу після замішування

  

витримують у холодильнику 30-60 хвилин

  витримують в теплому місці 1,5-2 години

Запитання 6

З якою метою розстоюють прісне тісто?

варіанти відповідей

 для набухання клійковини у борошні

  

  

для того, щоб тісто підійшло

не розстоюють

Запитання 7

Оберіть з поданих зображень страву з дріжджового тіста

варіанти відповідей
Запитання 8

Оберіть з поданих зображень страву із заварного тіста

варіанти відповідей
Запитання 9

Перший і найважливіший етап приготування дріжджового тіста-

варіанти відповідей

взбивання яєць

приготування опари

просіювання муки

Запитання 10

Вода для листкового тіста повинна бути

варіанти відповідей

кімнатної температури

окріп (кип'яток)

крижана

Запитання 11

Батьківщина заварного тіста

варіанти відповідей

Англія

Франція

Україна

Запитання 12

Назвіть причину такого дефекту при приготуванні бісквітного тіста "тісто осіло під час випікання"

варіанти відповідей

Використали борошно з великим вмістом клейковини

Зарано відкрили піч та переставляли листи місцями

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест