Н\ф із м'яса

Додано: 18 лютого 2021
Предмет:
Тест виконано: 83 рази
11 запитань
Запитання 1

 Вкажіть середній вміст в туші м'язової тканини


варіанти відповідей

 10-16%

 20-32%

50-60%

Запитання 2

 Вкажіть вік яловичини молодняка


варіанти відповідей

від 14 днів до 3 місяців

 від 3 місяців до 3 років


 більше 3 років

Запитання 3

Яку свинину відносять до І категорії?


варіанти відповідей

 м'ясну


 беконну

 жирну

Запитання 4

Вкажіть вид клейма, яке ставиться на свинину ІV категорії


варіанти відповідей

 трикутне

 кругле

 квадратне

Запитання 5

До якої з перерахованих категорій відносять м'ясо поросят?


варіанти відповідей

 до І категорії

 до ІІ категорії

 до ІІІ категорії

 до ІV категорії

 до V категорії

Запитання 6

Вкажіть середній час дозрівання м'яса після забою


варіанти відповідей

 18-24 год.

12-18 год.

 8-10 год.

4-6 год

Запитання 7

Вкажіть температуру остиглого м'яса

 

варіанти відповідей

1-2°С

12°С

 

18°С

25°С

Запитання 8

Середній вміст кісткрвої тканини в м'ясі?

варіанти відповідей

5-18%

9-32%

10-27%

13- 30%

Запитання 9

Яку температуру має заморожене м'ясо?



варіанти відповідей

 0;-2°С

 -1;-2°С

 -8°С

-12°С

Запитання 10

Вкажіть спосіб розмороження м'яса


варіанти відповідей

 на повітрі

у воді

на повітрі і у воді

у камерах дефростерах

Запитання 11

Вкажіть температуру, при якій проводять розбирання м'яса


варіанти відповідей

18°С

 20°С

22°С


 25°С

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест