Пісочний н/ф

Додано: 7 червня 2023
Предмет:
Тест виконано: 11 разів
5 запитань
Запитання 1

Вкажіть розпушувачі пісочного тіста?

варіанти відповідей

дріжджі

двовуглекислий натрій та вуглекислий амоній;

жирові емульсії. 

сода харчова

Запитання 2

Яке борошно використовують для приготування пісочного тіста?

варіанти відповідей

із сильною клейковиною;

із середньою клейковиною;

із слабкою клейковиною. 

з будь якою

Запитання 3

Вкажіть правильний варіант набору сировини для приготування пісочного тіста? 

варіанти відповідей

борошно, масло вершкове, цукор, яйця, сіль, сода, амоній та ванілін або ароматичні есенції;

борошно, цукрова пудра, масло вершкове або маргарин, яйця, сметана, сода, кислота лимонна; 

 борошно, яйця, сіль, цукор дріжджі. 

борошно, масло вершкове або маргарин, яйця, ароматизатор, сметана, сода, кислота лимонна; 

Запитання 4

При якій температурі пісочного тіста формують із нього вироби? 

варіанти відповідей

 при t 0 10-12 0C;

при t 0 12-14 0C

при t 0 15-18 0C. 

в залежності від сезону

Запитання 5

Вкажіть причину виникнення таких дефектів у процесі приготування пісочного тіста: тісто непластичне, при розкачуванні кришиться, а під час випікання з нього витікає жир:

варіанти відповідей

довго місили тісто;

порушили температурний режим замішування тіста, тісто було теплим;

жир у тісто додали останнім. 

жир розтопили завчасно

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест