Нарізання овочів: прості форми нарізання, використання

Додано: 6 листопада
Предмет: Технології, 11 клас
6 запитань
Запитання 1

Де використовують картоплю нарізану соломкою?

варіанти відповідей

викорис для смаження у фритюрі на гарнір для порціонних страв з мʼяса

Використовують для смаження у фритюрі на гарнір для порціонних страв з мʼяса і філе птиці

Використовують для смаження у фритюрі на гарнір для порціонних страв з риби

Запитання 2

Картопля нарізана брусочками використовується для…

варіанти відповідей

Смаження( основним способом у фритюрі) на гарнір для порціонно страв з мʼяса і риби та для приготування борщів( крім селянського, полтавського).

Смаження ( основним способом і у фритюрі) на гарнір для порціонних страв з мʼяса і риби, для приготування борщів( крім селянського, полтавського), юшок з макаронними виробами, розсольників.

Приготування борщів ( крім полтавського, селянського), юшок з макаронами виробами ,розсольників.

Запитання 3

Розміри соломки ?

варіанти відповідей

Квадратний переріз 0,2х0,2 довжина 4-5

Квадратний переріз 0,3 з 0,2 довжини 4-5

Квадратний переріз 0,5х 0,5 довжина 5-5

Запитання 4

Брусочки нарізають?

варіанти відповідей

Квадратний переріз від 10х10 до 1х1 довжина 2,3 - 3,5

Квадратний переріз від 0,7х 0,7 до 1х1 довжина 2,5 -3,5

Квадратний переріз від 0,7х 0,8 до 2х2 довжина 2.0 - 2,0

Запитання 5

Розмір нарізання кружалець?

варіанти відповідей

Діаметр 2-3

товщина 0,2 - 0,3

Діаметр 5

товщина 2 - 3

Діаметр 5

товщина 0,2 - 0,3

Запитання 6

Технологічний процес обробки овочів, послідовність

варіанти відповідей

1.Промивання

2. обчищання

2. миття

3. Сортування

4. калібрування

5 нарізання

1.нарізання

2. промивання

3. обчищання

4. миття

5.калібрування

6. Сортування

1. сортування

2. калібрування

3. миття

4 обчищання

5. промивання

6. нарізування

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест