Кулінарія - це ...
Для чого людина споживає їжу?
Скільки видів кулінарної обробки продуктів існує ?
Миття, чистка, подрібнення , це -
Під час якої обробки змінюються колір, запах і зовнішній вигляд продуктів?
Вказати комбінований спосіб вторинної обробки продуктів
Які страви збуджують апетит та слюновиділення для подальшого споживання їжі?
У спеціальній рецептурній літературі вагу страв вказують на:
Обрати перші страви із запропонованих:
Обрати із запропонованих зображень ту страву, яку подають для збудження апетиту та першою при прийомі їжі:
Скільки потрібно варити картоплю при додаванні у першу страву?
До яких страв (за класифікацією) належить страва, зображена на фото?
Із якої злакової культури отримують крупу пшоно?
Яка крупа найменш калорійна у харчуванні людини?
Як називається процес нагрівання молока до 80 - 85 * з метою збереження корисних речовин та знезараження від мікробів?
Скільки триває термін зберігання молочного продукту - масло вершкове?
Оберіть зображення виробів із листкового тіста.
Оберіть набір продуктів для прісного тіста:
Що вимірюється такими одиницями, як ккал?
Які правильні дії безпеки при сильному кипінні рідини у каструлі?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома