Навчальний модуль: "Кулінарія". Творчий проект " Кенді бар"

Додано: 10 грудня 2020
Предмет: Технології, 10 клас
Тест виконано: 430 разів
9 запитань
Запитання 1

Професіонали, які несуть людям своєю працею задоволення від смачних та оригінальних страв- це

варіанти відповідей

Кухарі


Художники

Модельєри

Гончарі

Запитання 2

Від чого залежить цінність їжі, збереження поживних речовин і вітамінів при приготуванні страв?

варіанти відповідей

Естетичного вигляду

Кулінарної обробки

Вартості продуктів

Запитання 3

Скільки груп включає в себе загальна класифікація кулінарних виробів?

варіанти відповідей

4

8

6

12

Запитання 4

Солодкі страви за температурою подачі поділяються на:

варіанти відповідей

Крихкі

Холодні

З кремом

Гарячі

Запитання 5

З якої країни бере початок історія солодкого фуршету?

варіанти відповідей

Італія

 

США

Франція

Україна

Запитання 6

Організація робочого місця входить до якого етапу проектування?

варіанти відповідей

Технологічний етап

Конструкторський етап

Організаційно-підготовчий етап

Заключний етап

Запитання 7

Кондитерський виріб для солодкого фуршету має бути бути( для зручності і безпеки)...

варіанти відповідей

"на один укус"

в індивідуальній упаковці

великим

мають бити столові прибори

Запитання 8

Щоб уникнути порізів рук, опіків та інших травм,під час роботи на кухні, слід дотримуватись

варіанти відповідей

Санітарно-гігієнічних вимог

Техніки безпеки

Технології приготування

Правил дорожнього руху

Запитання 9

Підбиття підсумків проектної діяльності, реалізації кенді-бару, включає...

варіанти відповідей

Презентацію проекту

Загальні відомості

Технологію приготування і рецептуру

Економічне та екологічне обгрунтування виробу

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест