Професіонали, які несуть людям своєю працею задоволення від смачних та оригінальних страв- це
Від чого залежить цінність їжі, збереження поживних речовин і вітамінів при приготуванні страв?
Скільки груп включає в себе загальна класифікація кулінарних виробів?
Солодкі страви за температурою подачі поділяються на:
З якої країни бере початок історія солодкого фуршету?
Організація робочого місця входить до якого етапу проектування?
Кондитерський виріб для солодкого фуршету має бути бути( для зручності і безпеки)...
Щоб уникнути порізів рук, опіків та інших травм,під час роботи на кухні, слід дотримуватись
Підбиття підсумків проектної діяльності, реалізації кенді-бару, включає...
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома