1. Які овочі відносять до бульбоплодів?
2. Коренеплоди відносяться до:
3. Які овочі відносяться до коренеплодів?
4. За якою ознакою відбувається калібрування овочів?
5. Для чого миють овочі?
6. Якими формами нарізки нарізають бульбоплоди і коренеплоди?
7. Яких розмірів великі кубики?
8. Що можна приготувати з картоплі нарізаної соломкою?
9. Для якого овоча характерна послідовність нарізання: упоперек на циліндри, потім на пластинки, потім на брусочки?
10. Для чого використовують сульфітацію картоплі?
11. Яким способом обробляють бульбоплоди?
12. В якому цеху проводять обробку коренеплодів?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома