Теплова обробка сприяє ....
Залежно від виду теплової обробки розрізняють страви з .....
Завдяки вмісту якого пігменту щавель, шпинат, салат, зелений горошок мають зелений колір?
Вітаміни стійкі до теплової обробки і майже не змінюються, окрім вітаміну...
. Овочі варять у воді або на парі. Чому?
Чому буряки, моркву, зелений горошок варять без солі?
Овочі, які мають зелений колір варять у великій кількості води в посуді з відкритою кришкою, щоб .....
Чим поливають картопляне пюре перед подаванням?
Готову капусту до подавання зберігають у гарячому відварі не більше 60 хв., оскільки при тривалому зберіганні .....
Морква в молочному соусі подають як .....
Зварену картоплю і картопляне пюре зберігають на марміті не більш ніж ....
Чи допускається часткове розварювання овочів?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома