Цінний харчовий продукт, який містить повноцінні білки, жири, мінеральні речовини, представлені солями заліза, кальцію, магнію, фосфору, вітаміни груп А, В, РР – це …
У заклади ресторанного господарства, що працюють на сировині, м'ясо надходить:
Яловичина надходить в заклади ресторанного господарства:
Кулінарна обробка м'яса складається з таких операцій:
За вмістом жиру рибу поділяють на:
Екстрактивні речовини – це …
У заклади ресторанного господарства риба надходить:
Запах несвіжих м'яса і риби визначають:
У м'ясі міститься більше незамінних амінокислот, ніж у рибі, молоці, яйцях.
За вгодованістю розрізняють яловичину:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома