М'ясо великої рогатої худоби залежно від віку і статі тварин поділяють на:
Напівфабрикат з котлетної маси - це:
Напівфабрикати панірують, щоб:
Залежно від розміру, н\ф поділяють на:
Щоб приготувати м'ясні напівфабрикати, застосовують такі способи:
До великошматкових належать:
Як називається дрібно шматковий напівфабрикат з свинячої грудинки з реберною кісткою?
Вкажіть частини яловичої туші, які використовують для смаження
Вкажіть кути, під якими нарізують м'ясо
З якою метою шпигують м'ясо?
Для приготування котлетної маси використовують хліб...
Вкажіть вид хліба, який використовують для приготування котлетної маси
Вкажіть розміри котлет
Яка форма напівфабриката шніцеля?
Який з перерахованих напівфабрикатів панірують у борошні?
До якої категорії субпродуктів за харчовою цінністю відноситься мозок?
Які субпродукти обробляють таким чином? Розрізати, зачистити згустки крові, замочити у холодній воді на 1-3 год,промити.
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома