Риба ціниться вмістом....
Жири в м"ясі риби перебувають у...
Жирна риба містить такий відсоток жирів
Вкажіть, які речовини риби формують її смак, запах і колір
До якої родини риб відноситься кета?
Вкажіть рибу, яку відносять до окуневих
Вкажіть чим ціниться тріска
Чорну ікру отриують від риби родини...
Яку рибу використовують для приготування заливних страв?
Живу рибу зберігають протягом...
Вкажіть температуру замороженої риби
Філе риби розморожують...
Дефростація риби - це..
Вкажіть, чи можна розморожувати риби у воді (температура 35-40°С)
Цілою використовують дрібну рибу масою...
Рибу нарізують на порціонні шматочки під кутами
Кількість відходів при розбиранні риби на кругляки становить
Для пластування використовують рибу, масою...
Обробку окуневих риб розпочинають
Яка риба містить отруйну плівку?
Для фарширування використовують щуку
Підготовлені рибні напівфабрикати перед смаженням основним способом обкачують у...
Для приготування 1 кг льєзону потрібно
Для припускання рибу нарізують під кутом
Для приготування рибної котлетної маси використовують молоки свіжої риби
Який хліб використовують для приготування котлетної маси?
Цілу розібрану рибу зберігають при температурі 0 до -4°С протягом
Котлети рибні Бужок мають форму
Якій тепловій обробці піддають галушки рибні?
Яким шаром викладають рибну котлетну масу для зберігання?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома