Обробка сільськогосподарської птиці і дичини

Додано: 6 лютого
Предмет: Технології
10 запитань
Запитання 1

За термічним станом тушки птиці бувають:

варіанти відповідей

Заморожені

Свіжі

Підморожені

Немає правильної відповіді

Запитання 2

За видом м'ясо птиці поділяють на

варіанти відповідей

Всі відповіді вірні

Запитання 3

Які білки переважають у м'ясі птиці?

варіанти відповідей

Повноцінні

Неповноцінні

Всі відповіді вірні

Немає правильної відповіді

Запитання 4

Кулінарне використання сільськогосподарської птиці залежить від:

варіанти відповідей

Вгодованості

Виду

Віку

Всі відповіді вірні

Запитання 5

Дичину поділяють на

варіанти відповідей

Всі відповіді вірні

Запитання 6

Способ заправляння птиці і дичини без проколювання

варіанти відповідей

Всі відповіді вірні

Запитання 7

Для формування (заправляння) птиці використовують інвентар:

варіанти відповідей

Всі відповіді вірні

Запитання 8

Оброблені тушки птиці зберігають

варіанти відповідей

при температурі від 0-4 °C не більше 36 год

при температурі від 0-6 °C не більше 24 год

при температурі від 0-8 °C не більше 48 год

при температурі від 0-6 °C не більше 36 год

Запитання 9

М'ясо птиці поживне і легко засвоюється

варіанти відповідей

93%

82%

72%

75%

Запитання 10

Птицю і дичину розморожують

варіанти відповідей

У воді

На повітрі

Комбінованим способом

Всі відповіді вірні

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест