обслуговування бенкетів

Додано: 4 березня 2021
Предмет: Технології, 11 клас
Тест виконано: 119 разів
12 запитань
Запитання 1

В залежності від події бенкети поділяються на:

варіанти відповідей

спеціалізовані, неспеціалізовані

офіційні, неофіційні

святкові, буденні;

дипломатичні, неспеціалізовані

Запитання 2

Ширина бенкетного столу має складати:

варіанти відповідей

1,2-1,5м

2-2,5 м

3-3,5 м

1,5- 2,5 м

Запитання 3

У ресторанах класу люкс не використовують посуд:

варіанти відповідей

скляний

порцеляновий

мельхіоровий

пластмасовий

Запитання 4

Для подачі солодких страв використовують такий посуд:

варіанти відповідей

тарілки пиріжкові Ø 175 мм;

тарілки столові мілкі Ø 240 мм

тарілки десертні мілкі Ø 200 мм

тарілки столові глибокі Ø 200 мм

Запитання 5

Баранчик круглий використовується в закладах ресторанного господарства

варіанти відповідей

для заправних і пюреподібних супів

для припущених і тушкованих у соусі страв з м’яса, птиці, овочів і гарнірів

для других гарячих страв з припущеної риби, дичини

для других смажених страв з м’яса, птиці, овочі

Запитання 6

На якому бенкеті застосовується кувертна картка?

варіанти відповідей

Бенкет-коктейлі.

Бенкет-чай.

Бенкеті-прийомі із повним обслуговуванням офіціантами

Бенкет-десерті

Запитання 7

Який прийом влаштовують тільки жінки і для жінок?

варіанти відповідей

Бокал шампанського

Бокал вина

Прийом-сніданок

Прийом - чай, кава

Запитання 8

Які картки указують місце гостя за столом із розсаджуванням

варіанти відповідей

Візитні 

Кувертні

Фуршетні

Бенкетні

Запитання 9

Укажіть послуги готелю за тарифом повний пансіон для

іноземних туристів.

варіанти відповідей

Розміщення без харчування

Розміщення та сніданок

Розміщення і дворазове харчування: сніданок та обід або вечеря

Розміщення і триразове харчування: сніданок, обід та

вечеря

Запитання 10

Кейтерингові послуги поділяються на:

варіанти відповідей

основні, додаткові

повні, неповні

повні, часткові

неповні,виконавчі.

Запитання 11

Назвіть види «шведського столу»

варіанти відповідей

шведська лінія, європейський сніданок

обслуговування офіціантами, самообслуговування

тематичні заходи, бранч, кейтерингові заходи

самообслуговування ,повнотою циклу

Запитання 12

Підготовка зали до обслуговування відвідувачів розпочинають з:

варіанти відповідей

розміщення меблів

прибирання приміщення

сервірування стола

прасування столової білизни

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест