Санітарно – гігієнічну підготовку торгової зали здійсню
У торговій залі є колони, тому квадратні столи розташовують:
Прямокутні столи найчастіше ставлять:
При наявності квадратних, прямокутних та круглих столів, круглі столи ставлять:
Не слід розміщувати столи:
. Між групами столів, частіше біля стін або коли розміщують серванти із розрахунку 1 сервант:
Від стін обідні столи повинні бути на відстані:
Ширина основних проходів у торговій залі ресторану коливається у межах:
Крісла та стільці розташовують так, щоб їх сидіння:
Додаткові проходи у торговій залі ресторану, які необхідні для розподілу потоків відвідувачів, повинні бути:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома