ОФ 3.1.1. ПІДГОТОВКА ТОРГОВОЇ ЗАЛИ ДО ОБСЛУГОВУВАННЯ

Додано: 24 листопада 2020
Предмет: Трудове навчання
Тест виконано: 84 рази
10 запитань
Запитання 1

Санітарно – гігієнічну підготовку торгової зали здійсню

варіанти відповідей

офіціант

мийниця столового посуду

 

прибиральниця

Запитання 2

У торговій залі є колони, тому квадратні столи розташовують:

 

варіанти відповідей

прямими лініями


в шаховому порядку

по діагоналі

Запитання 3

Прямокутні столи найчастіше ставлять:

варіанти відповідей

біля стін


 біля вікон

на середині торгівельної зали

Запитання 4

При наявності квадратних, прямокутних та круглих столів, круглі столи ставлять:

варіанти відповідей

біля вікон


 біля стін


на середині зали

Запитання 5

Не слід розміщувати столи:

варіанти відповідей

на одній лінії з вхідними дверима

 

на передній частині торгівельної зали


 на середині торгівельної зали

Запитання 6

. Між групами столів, частіше біля стін або коли розміщують серванти із розрахунку 1 сервант:

  

варіанти відповідей

на 5-4 офіціанта


 на 2-3 офіціанта


 на1-2 офіціанта

Запитання 7

Від стін обідні столи повинні бути на відстані:

 

варіанти відповідей

20-30 см від стін

10-20 см від стін


 5-10 см від стін

Запитання 8

Ширина основних проходів у торговій залі ресторану коливається у межах: 

  

варіанти відповідей

4-5 м

 

3-4 м


1,5-2 м

Запитання 9

Крісла та стільці розташовують так, щоб їх сидіння: 

 

варіанти відповідей

знаходились повністю під


 знаходилися під столом не більш ніж наполовину


не доходили до столу на декілька см (20-10 см)

Запитання 10

Додаткові проходи у торговій залі ресторану, які необхідні для розподілу потоків відвідувачів, повинні бути:

 

варіанти відповідей

не менше 0,9 м

 

не менше 1,0 м


 не менше 1,2 м

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест