Дайте визначення поняття "ресторан".
Які страви випускає соусне відділення?
Укажіть різновид бару або ресторану, який працює переважно в нічні години, з організуванням різноманітних видовищ і розважально - танцювальних програм із музичним супроводом.
Як називається заклад ресторанного господарства, що організовує харчування працівників в організаціях?
Укажіть, ресторан якого класу повинен мати меблі з вишуканим дизайном
Який заклад ресторанного господарства може мати обмежений та специфічний асортимент продукції?
Яке призначення аванзалу?
Укажіть спеціалізоване приміщення для обслуговування святкових заходів, урочистостей.
Укажіть приміщення, що с зв'язувальною ланкою між виробництвом і залою.
Яке обладнання використовують у торговельному залі для зберігання невеликого запасу посуду, наборів, столової білизни?
Яке призначення пересувних візків (сервувальних столиків)?
Які столи призначені для вживання їжі стоячи?
Укажіть ширину бенкетного столу.
На який вихід маси готової страви розроблено рецептури холодних страв у Збірнику рецептур національних страв та кулінарних виробів?
На який вихід маси готової страви розроблено рецептури холодних страв у Збірнику рецептур національних страв та кулінарних виробів?
Укажіть нормативний документ, у якому зазначаються норми закладки сировини, технологічні процеси приготування страв та виробів, вихід напівфабрикатів, готових страв і виробів.
Який вихід супів у Збірнику рецептур національних страв та кулінарних виробів?
Для якого сервісу характерне обслуговування з допомогою приставного столика?
У якому порядку кладуть столові набори при сервуванні стола?
У якому посуді готують і подають гарячі закуски з овочів, грибів, м'яса, птиці?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома