ОФ.3.2.5 МИТТЯ СТОЛОВОГО ПОСУДУ,МИТТЯ КУХОННОГО ПОСУДУ. ЗБЕРІГАННЯ ЧИСТОГО ПОСУДУ.

Додано: 29 листопада 2020
Предмет:
Тест виконано: 6 разів
6 запитань
Запитання 1

В скількох ваннах відбувається миття столового посуду? 

варіанти відповідей

2  

3

5

Запитання 2

В скількох ваннах відбувається миття скляного посуду? 

варіанти відповідей

2

3

4

5

Запитання 3

. Щітки,мочалки,тряпки після миття посуду обробляють так 

варіанти відповідей

кип'ятять 15 хв з миючим засобом

замочують у дизинфікуючий розчин 0,2% на 30 хв.

кип'ятять 15 хв з додаванням питної соди

замочують у дизинфікуючий розчин 0,1% на 30 хв.

Запитання 4

При якій температурі відбуваеться первине споліскування в машині?

варіанти відповідей

56-65     

65-56

46-56     

56-46

Запитання 5

Як видаляють залишки їжі при машинному митті?

варіанти відповідей

щіткою 

водою

рукою  

не видаляють

Запитання 6

В скількох ваннах миють кухонний посуд?

варіанти відповідей

3

2

1

4

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест