Позначте фізичні властивості глюкози:
Омилення жирів - процес утворення:
Вкажіть, який процес лежить в основі виробництва маргарину:
Якісна реакція на крохмаль відбувається за участю
Під час розчинення крохмалю у гарячій воді утворюється:
Виберіть правильні твердження щодо сахарози:
Оберіть функції вуглеводів в організмі
Вуглеводи поділяють на:
Загальна формула вуглеводів
Вкажіть назву речовини, яка в разі потрапляння в людський організм навіть у незначній кількості може спричинити сліпоту:
У якому рядку є назви лише вуглеводів
Укажіть назву вуглеводу, що є твердою волокнистою речовиною
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома