Оперативне планування роботи виробництва

Додано: 6 жовтня 2020
Предмет: Технології
Тест виконано: 41 раз
5 запитань
Запитання 1

Який порядок розташування страв в комплексному меню?

варіанти відповідей

Холодні закуски, супи, другі страви, солодкі.

Гарячі закуски, супи, солодкі, другі страви.

Супи, солодкі страви, холодні закуски.

Холодні закуски, солодкі страви, супи, другі страви.

Запитання 2

Хто підписує меню?

варіанти відповідей

Зав.виробництвом, директор, технолог.

Бригадир, директор, кухар.

Директор, зав.виробництвом, калькулятор.

Директор, калькулятор, технолог.

Запитання 3

Назвіть калорійність сніданку від калорійності денного раціону?

варіанти відповідей

45%

25%

30%

Запитання 4

Графік виходу на роботу складається за?

варіанти відповідей

10 днів до початку наступного місяця.

15 днів

За тиждень

За 1-2 дні.

Запитання 5

Яка нормативно-технологічна документація використовується при складанні меню?

варіанти відповідей

Держстандарти, Збірник рецептур.

Збірник рецептур, технологічні картки.

Збірник рецептур, технологічні інструкції.

Технологічні картки, технологічні інструкції.

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест