Дайте визначення поняття "ресторан".
У якому посуді готують і подають гарячі закуски з овочів, грибів, м'яса, птиці?
У якому порядку кладуть столові набори при сервуванні стола?
. Які страви випускає соусне відділення?
Як називається заклад ресторанного господарства, що організовує харчування працівників в організаціях?
Який вихід супів у Збірнику рецептур національних страв та кулінарних виробів?
Укажіть нормативний документ, у якому зазначаються норми закладки сировини, технологічні процеси приготування страв та виробів, вихід напівфабрикатів, готових страв і виробів.
Укажіть ширину бенкетного столу.
Укажіть, ресторан якого класу повинен мати меблі з вишуканим дизайном
Укажіть приміщення, що з зв'язувальною ланкою між виробництвом і залою.
Яке обладнання використовують у торговельному залі для зберігання невеликого запасу посуду, наборів, столової білизни?
Які столи призначені для вживання їжі стоячи?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома