Яка кількість офіціантів необхідна при підготовці бенкету на 100 осіб?
Який вид обслуговування найчастіше використовується на виставках, коли метою організації заходу є одночасне обслуговування обідом значної кількості людей за столами?
Укажіть форму обслуговування кейтеринговою компанією фуршету після ділової частини заходу.
Укажіть основні види кейтерингового обслуговування.
Як класифікується кейтерингове обслуговування?
Хто контролює кількість напоїв на столах при підготовці бенкет-фуршету?
Хто контролює кількість страв на столах при підготовці бенкет-фуршету?
Які фактори впливають на вартість замовлення кейтерингової компанії?
Укажіть об'єкт кейтерингового обслуговування для корпоративних замовників.
Укажіть основні кейтерингові послуги.
Які страви не бажано включати до меню при повносервісному кейтеринговому обслуговуванні?
За якими документами готові страви відпускаються з виробництва на місце проведення заходу?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома