Яке призначення аванзалу?.
Наякі класи поділяють бари за обсягом наданих послуг та рівнем культури
обслуговування?
Дайте визначення поняття "бар".
Наякі класи поділяють бари за обсягом наданих послуг та рівнем культури обслуговування? .
Укажіть тип бару, в якому велика роль відводиться метрдотелю-сомельє. .
Яке призначення льодогенератора?
Укажіть кваліфікацію бармена, що веде документацію щодо руху товарів у барі?
Вид обслуговування в барах класу Люкс
варіанти відповідей
Укажіть функції барної стійки?
варіанти відповідей
Яке призначення нижньої барної стійки?
варіанти відповідей
Де в торгівельному залі бару бармен та офіціант розміщують запас посуду та приладдя?
варіанти відповідей
Яке призначення блендера?
Що входить в основні обов 'язки баристо?
Де бармен розміщує аксесуари для приготування коктейлів?
варіанти відповідей
В якому вигляді перед роботою повинен знаходитися шейкер?
варіанти відповідей
Два принципових стимули, які мотивують поведінку бармена:
варіанти відповідей
Робоче місце бармена за призначенням умовно поділяється на ... основні частини.
За якими критеріями здійснюється класифікація барів?
Укажіть санітарні вимоги до бармена.
Укажіть кваліфікаційні вимоги до бармена.
Укажіть вимоги до оформлення вітрини бару.
Як підготовляє продукти бармен перед початком роботи?
Які фактори враховують при виборі музики в барі?
До доготівельних цехів закладів ресторанного господарства
відносяться:
Яке призначення блендера?
Вкажіть температуру подавання вина десертного лікерного високоякісного,
червоного.
. .
Для полірування барного посуду використовують таку столову білизну:
Укажіть основні етапи процесу виконання замовлення у бари
. .
Як подати гостю тістечка?
Як подають горілку?
. Які страви повинні переважати в меню бару влітку?
Як подають каву чорну з молоком або вершками?
Укажіть вимоги до оформлення вітрини бару.
Яке призначення нижньої частини барної стійки?
Укажіть сприятливу температуру для роботи приміщення бару.
Який посуд необхідно вилучати з обігу у барі? .
Не прийнято наливати безалкогольний напій:
При самообслуговуванні біля барної стійки споживачі розраховуються з ....
1. Яка температура подачі перших гарячих страв? ;
Чи є бармен матеріально відповідальною особою
Що бармен розміщую з лівої сторони при організації робочого місця?
Яку мають назву коктейлі які подають для збудження апетиту?
Які бари для швидкого обслуговування розмішують у торговельних центрах, готелях, при вокзалах?
Відповідно до посадової інструкції за що несе відповідальність бармен?
обидві відповіді вірні
Краї скатертини повинні спускатися:
Бармен здійснює підготовку бару до обслуговування за:
Першими подаються:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома