Коренеплоди — це овочі
Виберіть групу з бульбоплодів
Виберіть групу коренеплодів
Коренеплоди складаються з:
Найбільше поживних речовин в коренеплодах
Серцевина моркви і білі кільця м'якоті столових буряків мають низьку харчову цінність, оскільки
Моркву і морквяний сік споживають при
Кращими за кулінарними властивостями є сорти моркви з
Найбільше вітаміну С
Кращі кулінарні властивості мають сорти буряків з
Які розміри має соломка картоплі?
Картоплю кубиками великих розмірів нарізають для
Діаметр кружалець моркви та редису
Хрін
Які овочі відносяться до коренеплодів
Що не відноситься до бульбоплодів
Обчищають овочі з метою
Нарізування овочів
Практично половина добової норми вітаміну С є в овочі, якого для поповнення запасів даного речовини слід з’їсти не менше 200 г в день.
Для покращення засвоєння вітаміну А виберіть страву із моркви
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома