Який основний метод обслуговування у ресторані при готелі?
Де у готелі розташовуються буфети?
У скількох варіантах складається меню експресобідів?
Який час влаштування експрес-обідів?
Термін перебування споживачів у залі під час експрес-обідів:
Який час очікування страв під час бізнес-ланчів?
Зазвичай бізнес-ланч організовують між:
Загальна довжина столу-буфету не перевищує
Під час організації столів-буфетів основним столом є:
Наявність послуг «рум-сервіс» та «міні-бар» характерна для готелів категорії:
Обслуговування у номерах готелю здійснюється у період:
Скільки варіантів меню сніданків створюють при обслуговуванні в номерах готелю?
Приймання замовлення на обслуговування в номері готелю здійснюється у період
Замовлення на обслуговування в номері готелю приймає:
Транспортування страв до номера готелю здійснює:
Який заклад ресторанного господарства при готелі надає максимальну кількість послуг?
Хто із персоналу готельно-ресторанного комплексу здійснює прибирання у номері використаного посуду?
Чи є обов’язковою наявність кафе при готелі?
Бари при готелі надають послуги харчування:
Яка із форм прискореного обслуговування має фіксований час очікування на подачу страв, ціну?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома