Де надалі використовують готові начинки?
Що додають до начинок, щоб надати їм соковитості та в'язкості, якщо до складу не входить крупа?
Що входить до складу соусу, який додають до начинок?
Скільки способів приготування має начинка з м'яса?
Що входить до складу приготування начинки ліверної?
Яку частину риби використовують для приготування рибної начинки?
Яку крупу можно додати до рибної начинки, замість соусу?
Яке співвідношення води і крупи для варіння гороху при приготуванні горохової начинки?
Що входить до складу сирної начинки?
Чому при варінні яблук для приготування начинки, цукор додають на прикінці варінні?
Скільки часу варять мак для приготування начинки?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома