Приготування напівфабрикатів для борошняних кондитерських і булочних виробів

Додано: 21 січня 2021
Предмет: Технології, 11 клас
Тест виконано: 98 разів
11 запитань
Запитання 1

Де надалі використовують готові начинки?

варіанти відповідей

Начинки використовують при приготуванні перших страв

Начинки використовують при приготуванні багатьох закусок

Начинки використовують при приготуванні багатьох борошняних кондитерських виробів.

Запитання 2

Що додають до начинок, щоб надати їм соковитості та в'язкості, якщо до складу не входить крупа?

варіанти відповідей

До начинок додають соус

До начинок додають воду

До начинок додають борошно

До начинок додають олію

Запитання 3

Що входить до складу соусу, який додають до начинок?

варіанти відповідей

Пасерована цибуля

Пасероване борошно

Молоко

Бульйон

Запитання 4

Скільки способів приготування має начинка з м'яса?

варіанти відповідей

Один спосіб приготування

Два способи приготування

Три способи приготування

Чотири способи приготування

Запитання 5

Що входить до складу приготування начинки ліверної?

варіанти відповідей

Нирки, серце, печінка, маргарин, цибуля, перець, сіль.

Серце, сало, масло вершкове, цибуля, часник, соус, сіль, перець.

Легені, серце, маргарин, цибуля, борошно, перець, сіль.

Запитання 6

Яку частину риби використовують для приготування рибної начинки?

варіанти відповідей

Філе свіжої риби без шкіри та кісток

Філе свіжої риби зі шкірою та без кісток

Спинну частину свіжої риби без шкіри та кісток

Брюшну частину свіжої риби без шкіри та кісток

Запитання 7

Яку крупу можно додати до рибної начинки, замість соусу?

варіанти відповідей

Манну, пшеничну, гречану, вівсяну

Рисову, ячну, перлову, пшеничну

Перлову, рисову, манну, кукурудзяну

Рисову, горохову, перлову, пшоняну

Запитання 8

Яке співвідношення води і крупи для варіння гороху при приготуванні горохової начинки?

варіанти відповідей

Вода 1,5л. горох 1кг. (1,5 : 1)

Вода 2л. горох 1кг. (2 : 1)

Вода 2,5л. горох 1кг. (2,5 : 1)

Вода 3л. горох 1кг. (3 : 1)

Запитання 9

Що входить до складу сирної начинки?

варіанти відповідей

Сир, яйця, цукор, борошно, ванілін.

Сир, сіль, цукор, борошно, родзинки.

Сир, яйця, сметана, кориця мелена, горіхи

Сир, яйця, цукор, борошно, ванілін, цукати, апельсинова цедра

Запитання 10

Чому при варінні яблук для приготування начинки, цукор додають на прикінці варінні?

варіанти відповідей

Щоб уникнути розпадання яблук

Щоб уникнути потемніння яблук

Щоб уникнути сухості яблук

Щоб уникнути пригорання яблук

Запитання 11

Скільки часу варять мак для приготування начинки?

варіанти відповідей

25-30 хвилин

1,5-2 години

45-60 хвилин

2-3 години

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест