1. Укажіть основні види кейтерингового обслуговування.
2. Як класифікується кейтерингове обслуговування?
3. Укажіть основні сегменти кейтерингового обслуговування.
.
4. Укажіть об’єкт кейтерингового обслуговування для корпоративних замовників.
5. . Укажіть підготовчі заходи до організації бенкету.
6. За якими документами готові страви відпускаються з виробництва на місце проведення заходу?
7. Яких умов повинен дотримуватися виробничий підрозділ при реалізації продукції?
8. Який вид обслуговування найчастіше використовується на виставках, коли метою організації заходу є одночасне обслуговування обідом значної кількості людей за столами?
9.Які Ви знаєте види кейтерінгу?
10.Як розраховується кількість офіціантів, які беруть участь в обслуговуванні...
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома