Яка діяльність суспільства впливає на формування смаків
споживачів?
Вкажіть методи вивчення незадоволеного попиту.
Вкажіть, який попит характеризує фактичний рівень задоволення потреб в
продукції і послугах підприємств харчування.
Вкажіть на яких споживачів розрахована зовнішня реклама.
Вкажіть які рекламні засоби відносяться до внутрішньої реклами.
Вкажіть , що включає «повний пансіон» при обслуговуванні туристів.
Як класифікують загально – континентальні сніданки в готелях ?
Вкажіть варіант класичного англійського сніданку.
Вкажіть час організації пізнього сніданку(год.).
Вкажіть форму обслуговування пізнього сніданку.
Вкажіть яку кількість найменувань холодних закусок включають до меню
обіду при організації шведського столу.
Вкажіть які послуги надає заклад ресторанного господарства при готелі в
залежності від тарифу «напівпансіон».
Вкажіть форму розрахунку індивідуальних іноземних туристів в
підприємствах ресторанного господарства при готелях.
Який документ регулює взаємовідносини між організаціями ресторанного
господарства і туристичною фірмою?
Туристи з Балаканських країн (Болгарія, Греція) полюбляють:
Туристи з Центральної та Західної Європи (Франція, Німеччина, Шейцарія) полюбляють:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома